Laman

Kamis, 08 Desember 2016

Kisah joko tinggkir versi bahasa Belanda

Kisah joko tinggkir versi bahasa Belanda


Banyu Biru is de naam van een afgelegen dorp in een stad in Midden-Java. De natuur is erg mooi en een goede bodem. In het dorp leefde een zeer vroom en wijs, genaamd Ki Buyut Banyubiru.In een middag, kwam een ​​jonge man die wilde van hem leren. De jonge man met de naam Jim Tingkir.

Is het waar, ik te maken had met Ki Buyut Banyubiru? "Zei Joko Tingkir met betrekking tot de mannelijke helft oud voor hem.

"Inderdaad Ik Ki Buyut Banyubiru en ik weet dat je nodig hebt, zodat je hier komt," zei Ki Buyut Banyubiru. Joko aankomst Tingkir bedoeling was om te vragen om vergeving van de Sultan van Demak om te boeten voor het doden van Dadungawuk.

Thuis Ki Joko Tingkir Buyut Banyubiru trouwens, was er een andere jonge man genaamd Mas Manca die er wonen. Hij komt uit het dorp op de hellingen van de berg Lawu Kalpitu. Elke tweede dag van de jonge man kreeg een verscheidenheid van de wetenschap om magie toe te voegen.

"Vanaf middernacht moet u een duik in het koude rivier water te doorstaan", aldus Ki Buyut Banyubiru naar de twee jonge mannen.

"Op deze manier zul je in staat om mezelf te beheersen en de controle van de passies," zei Ki Buyut Banyubiru. De twee jonge mannen lopen orders zonder te klagen.

Niet het gevoel Joko Tingkir Banyubiru onderzocht in het dorp voor drie maanden. Op een dag werd hij gebeld door Ki Buyut Banyubiru worden gegeven adviezen en orders.

"Mijn zoon Joko Tingkir, het is tijd dat je voor de Sultan van Demak verscheen. Dit, krijgen een handvol van de bodem. Als je op een dag een ontmoeting met de stier, zet dit land in zijn mond. De stier werd berserk gaan en rende naar Plein Prawata. Het was toen dat Sultan zal je bellen, "zei Ki Buyut Banyubiru. Joko Tingkir luisteren aandachtig. Daarna verontschuldigde hij zich en de zegen van Ki Buyut Banyubiru.

Joko Tingkir vergezeld van Mas Manca, Ki en Ki Wila Wuragil reis langs de rivier met vlotten.

"Kijk, daar is een krokodil!" Joko schreeuwde Tingkir. Ze beseffen niet blijkt zijn vlot was lastiggevallen door een zwerm van krokodillen die rechtstreeks hem woest aangevallen. Met hun moedige strijd en versla de krokodillen die. Joko Tingkir slaagde er zelfs aan de koning van krokodillen in de rivier te verslaan. In erkenning van zijn nederlaag gevoerd zo veel als veertig krokodillen oever van de raft dragen Tingkir Joko en zijn vrienden. Het vlot werd snel te schuiven, zonder opnieuw te hoeven hun riemen.

Eindelijk kwamen ze bij de oever van de rivier en al snel ging de jungle. Plotseling zag ze een woeste stier is klaar om aan te vallen. Koko Tingkir het land gegeven door Ki Buyut Banyubaru in de mond van een stier onmiddellijk in. Onmiddellijk de razende stier en run Prawata Square.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar