Laman

Sabtu, 10 Desember 2016

Dongeng cinderella versi bahasa Denmark

Dongeng cinderella versi bahasa Denmark


En dag var der en smuk pige ved navn Askepot. Hun boede med en ond stedmor og hendes to stedsøstre. De behandlede Askepot meget dårlige og ikke værdsætter hende. I nærheden af ​​fra sit hjem, var der en konge palads, som var så smuk, og der ville blive afholdt en stor fest. Hendes stedmor og hendes søstre blev inviteret til at deltage i festen. Men, de ikke lade hende gå til festen. Hun blev beordret til at sy festkjoler, der ville blive båret af sin mor og søstre. Mens, havde hun ikke har tid til at sy kjolen. Hendes mor og hendes søstre gik til en fest og forlod Askepot alene hjemme.

Hun følte meget trist og græd. Mellem hendes tårer, pludselig dukkede en fe gudmor og sagde "ikke græde, jeg kan sende dig til bolden nu!", Men hun holdt græde og så så trist. Hun sagde: "Jeg har ikke en kjole til at bære i bolden". Den gode fe selvfølgelig ville ikke bekymre og viftede staven til at omdanne Askepots gamle tøj i den nye kjole, som var meget smukt. Endvidere at fe rørte Askepots fod med tryllestaven og pludselig Askepot havde smukke glas hjemmesko. Askepot var chokeret og sagde: "wow, tak, men hvordan jeg kunne gå til bolden?". Fe gudmor derefter gik i køkkenet og så fire rotter. Hun vendte det til gyldne fire heste og ind i en smuk buggy. Før de forlader hjem, fe sagde "Askepot, er du nødt til at gå hjem midt om natten, fordi det magiske vilje virker kun indtil midnat!"

Når Askepot kom ind i slottet, blev alle bedøvet af hendes smukke ansigt. Faktisk ingen genkendte hende, fordi hun var så forskellige. Askepot var så smuk med kjolen og glas hjemmesko. En smuk prins så også Askepot og han faldt i kærlighed. Han mødte Askepot og spurgte: "Har du lyst til at danse?« Og hun sagde, "Ja, jeg vil danse med dig". Prince og Askepot dansede i løbet af natten, og hun var så glad på den aften. Hun glemte gudmor advarsel feen, at hun skulle gå hjem midt om natten. I sidste øjeblik, Askepot huskede hendes løfte til fe og gik hjem. "Jeg skal gå!", Sagde hendes. Hun løb hurtigt og en af ​​hendes glas hjemmesko tilbage men hun kom ikke tilbage for at hente det op.

Askepot kom hjem et par minutter senere. Da hun ankom, klokken slog i tolv. Heste og buggy tilbage i den tidligere form og hun ikke bære glas hjemmesko og den smukke kjole længere. Efter at hendes stedmor og søstre kom hjem og talte om de smukke kvinder, der dansede med prinsen. De var meget nysgerrige om identiteten af ​​den kvinde, der pludselig dukkede op.

I slottet, prins holdt tænker om Askepot og han faldt i kærlighed. Prince ønskede at finde ud af identiteten af ​​pigen, men han vidste selv ikke kender hendes navn. Prince har kun fundet glassko, og han sagde: "Jeg vil finde hende, og jeg vil gifte sig med den kvinde, hvis foden passer ind i denne glassko!".

I den næste dag, prinsen og hans livvagter gik til alle de eksisterende hjem. De ønskede at finde en kvinde, hvis fod matchet med størrelsen af ​​skoen. Askepot stedsøstre forsøgte også glassko, men deres fødder passer ikke. Når Askepot ønskede at prøve, forhindrede hende stedmor og forbudt hende. Men prinsen sagde, "lad hende prøve!". Når Askepot bar en glassko, havde hun en perfekt ben for skoen. Prinsen så genkendte hende, og han var overbevist om, at hun var en kvinde, der dansede med ham på dansen. Han giftede Askepot og de levede lykkeligt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar