Laman

Jumat, 09 Desember 2016

Cerita ande ande lumut dalam bahasa Belanda

Cerita ande ande lumut dalam bahasa Belanda


In de oudheid was er een groot koninkrijk genaamd Kahuripan. Echter, met het oog op de oorlog Kahuripan broederschap voorkomen is verdeeld in twee koninkrijken, te weten het Koninkrijk Kediri en Janggala. Een dag voor de koning Erland stierf, gaf hij opdracht om zowel het koninkrijk te herenigen.Tot slot, het Koninkrijk werd overeengekomen om zich te verenigen de twee koninkrijken, bij wijze van te trouwen met de prins van Janggala, Raden Panji Asmarabangun. Met mooie prinses Dewi Sekartaji van Kediri Koninkrijk.

Echter, de beslissing om te trouwen Prince Raden Panji Asmarabangun met prinses Sekartaji, op ongeveer Stiefmoeder Princess Sekartaji. Omdat de tweede vrouw van Kediri koninkrijk wil haar eigen dochter die Queen Jenggala geworden. Tenslotte was hij van plan te ontvoeren en te verbergen Sekartaji dochter en haar biologische moeder.

Op een dag, Raden Panji komen in het Koninkrijk Kediri te trouwen Dewi Sekartaji. Echter was Sekartaji dochter verdwenen. Wetende dat prins Panji zeer teleurgesteld. Echter, Stiefmoeder Sekartaji dochter overgehaald haar om de huwelijksceremonie te houden. Prinses Sekartaji vervangen door zijn biologische dochter Intan Sari. Maar Prins onmiddellijk het voorstel verworpen.

Omdat zeer teleurgesteld, prins Panji besloten om te zoeken naar Princess Sekar en zijn moeder. Hij uiteindelijk veranderde zijn naam in Ande-Ande Lumut. Op een dag werd hij het helpen van een grootmoeder die werd uitgeroepen tot Mbok Randa nood. Tenslotte Mbok Randa hem als een pleegkind en thuis blijven mBok Randa.

Op een dag, Ande-Ande Lumut vraag haar adoptiemoeder aan te kondigen dat hij was op zoek naar een vrouw. Veel meisjes uit het dorp rond het dorp Dadapan te ontmoeten en toe te passen Ande-Ande Lumut. Echter, niemand hem ontvangen worden van zijn echtgenote.

Ondertussen, Prinses Candrawulan Sekar en zijn moeder in geslaagd om zich te bevrijden uit gevangenschap stiefmoeder. Ze sturen ook een bericht via de Bird Duiven tot de koning van het Koninkrijk Kediri. Wetende dat prinses Sekar en zijn moeder een brief gestuurd. Intan Sari en zijn moeder vluchtte onmiddellijk.

Sekar dochter erg blij en zijn van plan aan de Prins Panji voldoen. Hij werd echter teleurgesteld dat de prins Panji was gegaan zwerven. Hij besloot ook reizen op zoek naar prins Panji.

Op een dag, toen de prinses Sekar aangekomen bij het huis van een weduwe die drie mooie meisjes bezeten. Noem de drie weduwen zijn, Klenting Rood, Blauw en Klenting Kelentin Ijo. Tot slot, Princess Sekar ook zijn naam te veranderen in Klenting Yellow.

Het horen van het nieuws dat afkomstig is en plaatsen news Dadapan vermelden als mBok Randa heeft een pleegkind, een jonge man die erg knap wajahnya_ Ande-Ande Lumut heette. Handsomeness Ande-Ande Lumut zeer beroemd werd een begrip, waar-rnana. Veel meisjes die naar het dorp gekomen om een ​​aanvraag voor een pleegkind Dadapan Randa mBok het.

Het nieuws van de Ande-Ande Lumut waren op zoek naar de vrouw door alle vier van het mooie meisje gehoord. Tot slot, de weduwe stuurde haar kinderen om te gaan om te zien Ande-Ande Lumut.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar