Laman

Sabtu, 10 Desember 2016

Dongeng cinderella versi bahasa Belanda

Dongeng cinderella versi bahasa Belanda


Op een dag was er een mooi meisje genaamd Assepoester. Ze woonde met een boze stiefmoeder en haar twee stiefzusters. Ze behandelden Cinderella erg slecht en haar niet waarderen. In de buurt van haar huis, was er het paleis van een koning die zo mooi en er zal worden gehouden een groot feest. Haar stiefmoeder en haar zusters waren uitgenodigd om het feest bij te wonen. Echter, hebben ze niet haar in staat stellen om te gaan naar het feest. Ze werd veroordeeld tot de partij jurken die zou worden gedragen door haar moeder en zussen naaien. Hoewel, had ze geen tijd om haar jurk te naaien hebben. Haar moeder en haar zusters ging naar een feest en liet Cinderella alleen thuis.

Ze voelde zich erg verdrietig en huilde. Tussen haar tranen, plotseling een goede fee verscheen en zei "niet huilen, ik kan je nu aan om de bal te sturen!", Maar ze bleef huilen en zag er zo triest. Ze zei: "Ik heb geen een jurk te dragen in de bal hebben". De goede fee zou natuurlijk niet maken en zwaaide de staf om oude kleren van de Assepoester te zetten in de nieuwe jurk die erg mooi was. Bovendien, dat fee raakte de voet van Assepoester met de staf en plotseling Assepoester had prachtige glazen muiltjes. Assepoester was geschokt en zei: "wow, dank u, maar hoe ik kon naar de bal? '. Fee ging vervolgens naar de keuken en zag vier ratten. Ze draaide het in gouden vier paarden en in een mooie buggy. Voor het vertrek, de Fairy Godmother zei: "Assepoester, je moet naar huis te gaan 'midden in de nacht, want dit wordt door de magie werkt alleen tot middernacht!"

Wanneer Cinderella het paleis ingevoerd, iedereen was verbijsterd door haar mooie gezicht. Sterker nog, niemand herkende haar, omdat ze zo anders was. Assepoester was zo mooi met de jurk en de glazen muiltjes. Een knappe prins zag ook Cinderella en hij viel in de liefde. Hij ontmoette Cinderella en vroeg: 'Wil je dansen? "En ze zei:" ja, ik wil met je dansen ". Prins en Assepoester dansten tijdens de nacht en ze was zo gelukkig op die avond. Ze vergat de goede fee waarschuwing dat ze naar huis moeten gaan in het midden van de nacht. Op het laatste moment, Cinderella herinnerde zich dat haar belofte aan de goede fee en ging naar huis. "Ik moet gaan!", Zei ze. Ze liep snel en een van haar glazen muiltjes vertrokken, maar ze kwam niet terug om het te halen.

Cinderella thuis kwam een ​​paar minuten later. Toen ze aankwamen, de klok sloeg in twaalf. De paarden en de buggy terug in de vorige vorm en ze niet de glazen muiltjes en de prachtige jurk meer dragen. Na dat haar stiefmoeder en zusters kwam thuis en sprak over de mooie vrouwen die met de prins danste. Ze waren erg nieuwsgierig naar de identiteit van de vrouw die plotseling verscheen.

In het paleis, prins bleef maar denken over Assepoester en hij werd verliefd. Prins wilde weten de identiteit van het meisje, maar hij had niet eens haar naam weten. Prince is nog maar vond het glazen muiltje, en hij zei: "Ik zal haar vinden, en ik zal de vrouw wiens voet past in het glazen muiltje te trouwen!".

In de volgende dag, de prins en zijn lijfwachten gingen naar alle bestaande woning. Ze wilde een vrouw wier voet afgestemd op de grootte van de schoen te vinden. Cinderella stiefzusters ook geprobeerd de glazen muiltje, maar hun voeten komen niet overeen. Bij Assepoester wilde proberen, haar stiefmoeder voorkomen en haar verboden. Maar de prins zei: "Laat haar proberen!". Bij Assepoester droeg een glazen muiltje, had ze een perfecte been voor de schoen. De prins toen herkende haar en hij was ervan overtuigd dat ze een vrouw die met hem aan de dans gedanst was. Hij trouwde met Cinderella en ze leefden gelukkig.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar